Vrijwilligers

Huize Anemoon is een particulier wooninitiatief voor ouderen met een psychogeriatrische en/of somatische hulpvraag. Dit betekend dat zij begeleiding krijgen in de dagelijkse gang. Huize Anemoon biedt structuur, liefde en praktische hulp bij allerhande activiteiten.

Anemoon bouwt aan een netwerk van vrijwilligers. Samen met professionals werken we aan een fijn thuis voor onze bewoners. Als vrijwilliger van Anemoon kun je je talenten inzetten door samen met de beroepskrachten zorg te geven aan de bewoners, door te koken, de tuin bij te houden, kleine klusjes te doen of voor een wandeling en een spelletje.

Gastvrijheid, een open, ontspannen en huiselijke sfeer vinden wij als team belangrijk. Je kunt op elkaar rekenen.

Voor onze bewoners vinden wij het belangrijk dat je oog hebt voor de eigenheid van mensen. Dat je de bewoner in zijn waarde laat en beseft dat de bewoner (85+) een heel leven achter zich heeft!

Als je als vrijwilliger aan de slag gaat kun je van ons verwachten dat je betrokken wordt in het dagelijkse beleid en het team, Wij zullen investeren in training en professionalisering. Je werkt samen in een fijne sfeer.

Toelichting

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met een beroepskracht mee willen helpen in de zorg voor onze bewoners. Bijvoorbeeld ontbijt maken, koffie en thee schenken, gesprekken voeren, spelletjes doen, wandelen, de tuin onderhouden of datgene waar de bewoner behoefte aan heeft.

Neem contact op met Huize Anemoon via 085-060 3404 of vul het contactformulier in.

 

[contact-form-7 id=”123″ title=”Sollicitaties”]